Search
  • Behrend

As I am getting ready to take down my Facebook page, this is the place to be!


Nogen gange er det utroligt hvad en retrœte kan give af både åndelig og fysisk energi. Jeg tilbragte 10 dage i Maj hos mine gode venner og munke i det nordlige Californien. De bor i et smukt koster oppe i bakerne ved Red Wood Valley og jeg var så heldig at kunne tilbringe det meste af tiden med at male et par ikoner og det, i selskab med Father Damian som jeg er blevet rigtig gode venner med. Jeg nød den Bysantinske messe og fik lidt indblik i hvordan den Ukrainske Bysantinske kirke er en del af den Romersk Katolske kirke selvom deres traditioner er meget forskellige. Hele sommeren har jeg vœret bekymret for brand faren hvor de bor, men Gud ske lov, så kom de igennem sommeren uden flammer. Ikonen som du kan se her på billedet hedder "Angel with the golden hair" Jeg har malet flere kopier af hende fordi hun er ikke så let at male selvom det ser enkelt ud.

For tiden er jeg igang med at male Saint Apolonia som er patron saint for alle in dental industrien. du kan se hvor langt jeg er nået her: Hun er ikke helt fœrdig, men tœt på.


Ellers er tiden gået denne sommer med at vœre ude på vandet, enten med at ro med et par gode venner om fredagen eller i min egen kayak.Som du kan se på billederne, så bor vi i et meget smukt område med masser af muligheder for at komme ud på de blå bølger.5 views0 comments

Recent Posts

See All